Wandprofielen in Dilsen of elders in Limburg nodig?

Gonnissen heeft passende wandprofielen voor uw project.

Contacteer ons

Wandprofielen

U- en C-profielen voor wanden

divider

Om een valse wand, voorzetwand of scheidingswand degelijk te installeren, hebt u profielen nodig. Bij Gonnissen uit Dilsen in Limburg kunt u al veertig jaar terecht voor maatoplossingen van hoge kwaliteit en dat voor een scherpe prijs. Wij bieden allerlei C- en U-vormige metaalprofielen met een dikte van 0,6 mm. Wandprofielen of hoekprofielen, horizontaal of verticaal, wij hebben het juiste profiel voor uw toepassing in ons assortiment.

wandprofielen voor uw maatwerk

divider

Om een wand af te werken met gipsplaten is een frame uit metalen profielen nodig als draagstructuur. Onze verschillende C- en U-profielen bieden een flexibele en snelle oplossing om een volledig raamwerk te plaatsen. Ze zijn gemakkelijk op maat te knippen en eenvoudig in elkaar te passen. De profielen kunnen bovendien gebogen of verschoven worden om oneffenheden weg te werken. In ons assortiment vindt u:

  • Horizontale wandprofielen (MSH) U-vormig profiel voor scheidingswanden en voorzetwanden (50, 75 en 100 mm breed met een lengte van 3 of 4 meter)

  • Verticale wandprofielen (MSV) C-vormig profiel voor scheidingswanden en voorzetwanden (50, 75 en 100 mm breed met lengtes van 2,6 tot 4,5 meter)

  • Hoekprofielen Hoekbeschermer en stopprofiel voor wand- of plafondsysteem (2,6 en 3 m)

Metaalprofielen bestellen of speciale afmetingen nodig voor uw wanden? Bel dan vrijblijvend naar Gonnissen!