top of page

AFWERKINGSMATERIAAL IN DILSEN OF ELDERS IN LIMBURG NODIG?

Contacteer Gonnissen voor al het toebehoren om wand- en plafondsystemen vakkundig te installeren!

Afwerkingsmateriaal

UITGEBREID AANBOD AFWERKINGSPRODUCTEN VOOR EEN SCHERPE PRIJS

Wij leveren al veertig jaar maatwerk voor het vakwerk van professionele aannemers en doe-het-zelvers. Gonnissen uit Dilsen (tussen Genk en Maaseik) in Limburg heeft alles in huis om wanden en plafonds te installeren of vernieuwen met gipsbouwplaten, dus ook wat er nodig is om ze perfect af te werken. We bieden dan ook alleen producten aan van kwaliteitsfabrikanten zoals Gyproc, Rigips, Krone, Red Devil, OnePLUS en andere.

divider

AFWERKINGSMATERIAAL VOOR EEN GESLAAGD PROJECT

divider

De meest voorkomende plafond- en wandsystemen kunnen volledig gemonteerd worden met het materiaal dat we altijd op voorraad hebben. Voor een vakkundige afwerking bieden wij geschaafde latten (22 mm dik) en houtplaten uit OSB (Oriented Strand Board). De OSB-platen bestaan uit geperste en gelijmde houtschilfers in meerdere lagen van 12 en 18 mm dik. Ook al het bevestigingsmateriaal kunt u bij ons vinden zoals schroeven, staalnagels, slagpluggen en nagelpluggen. Verder verkopen wij voegproducten, fillers en finishers voor de perfecte opvulling van elke gipswand en ieder systeemplafond.

Voor speciale toepassingen raden we u aan om eerst contact op te nemen, zodat we zeker een oplossing op maat kunnen leveren.

VRAGEN OVER ONS AFWERKINGSMATERIAAL OF NIEUWSGIERIG NAAR ONZE SCHERPE PRIJZEN? NEEM DAN METEEN CONTACT OP MET GONNISSEN!

bottom of page