top of page

GIPSPLATEN IN DILSEN OF ELDERS IN LIMBURG NODIG?

Wij hebben de juiste gipskartonplaten voor uw (ver)bouwproject

divider

Gipskartonplaten

SPECIALIST IN WAND- EN PLAFONDOPLOSSINGEN MET GIPSKARTONPLATEN

Gonnissen (Dilsen-Stokkem, Limburg) levert al veertig jaar maatoplossingen voor gipswanden en -plafonds. Bij ons kunt u terecht om uw project met bouwplaten van a tot z af te werken. Wij bieden een ruim assortiment kwaliteitsproducten zoals verschillende soorten gipsplaten, wand- of plafondprofielen, diverse isolatiematerialen, voegproducten en ander afwerkingsmateriaal. U kunt ook bij ons terecht voor al het benodigde gereedschap en klein materiaal.

DE JUISTE GIPSPLAAT VOOR ELKE TOEPASSING

divider

Bouwplaten uit gips zijn perfect voor de bekleding van muren en plafonds of de volledige interieurafwerking van bedrijfspanden en woningen. Ze kunnen ook dienen om scheidingswanden, voorzetwanden en montagewanden of verlaagde en valse plafonds mee te plaatsen. De platen hebben een kern uit gips, die met karton omhuld is. We bieden drie types gipskartonplaten in verschillende lengtes en breedtes:

Gipsplaat GKB

De standaard witte gipskartonplaat met afgeschuinde kanten om nieuwe of extra wanden en plafonds te installeren of bestaande een vlakke ondergrond te geven.

Vochtwerende gipsplaat (GKBI)

Een groene gipskartonplaat die geïmpregneerd is voor gebruik in een vochtige omgeving zoals keuken, badkamer of garage.

Brandwerende gipsplaat (GKF)

Roze gipskartonplaten met een brandvertragende werking

BOUW OF RENOVEER MET DE GIPSPLATEN VAN GONNISSEN IN DILSEN, LIMBURG.

bottom of page